Εβδομαδιαία Πρόβλεψη Ζωδίων Τετάρτη 28/1/2014 - Τρίτη 3/2/2014



ΚΡΙΟΣ

   Μόνο αν επιτρέψεις εσύ στους άλλους μπορούν να κάνουν κόλαση τη ζωή σου. Αυτό βάλτο καλά στο μυαλό σου. Πρόσεχε ιδιαίτερα από το Σάββατο και μετά που θα ξεκινήσουν οι επιθέσεις. Πρέπει να παραμείνεις Κριέ αυστηρά προσηλωμένος στους στόχους που έχεις όσο και αν η καρδιά σου θέλει να ταξιδέψει σε τροπικές παραλίες. Την εβδομάδα αυτή έχεις πολλές ελπίδες για να αλλάξεις στη ζωή σου μια κατάσταση που σε ταλανίζει επηρεάζοντας τον ψυχισμό σου.

ΤΑΥΡΟΣ

  Τη Δευτέρα και την Τρίτη να αποφύγεις να δεσμευτείς βάζοντας την υπογραφή σου, ή δίνοντας την υπόσχεση σου. Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα επιχειρήσουν να σε εξαπατήσουν. Θα φθάσεις όμως αρκετά κοντά στη περίπτωση να θέλεις να τα σπάσεις όλα. Για την ακρίβεια θα σε φθάσουν σχεδόν στα όρια σου, με ενέργειες αλλά και με κουβέντες που θα ειπωθούν. Μην αγχώνεσαι, η ζωή ξέρει καλύτερα τι είναι καλό και τι όχι για σένα.  Εσύ όμως ξέρεις πως τίποτα δεν χαρίζεται. Θα δώσεις αγώνα για να το συνειδητοποιήσουν κάποιοι άνθρωποι.


ΔΙΔΥΜΟΣ

   Ο αληθινός δυνάστης σου είναι οι ίδιοι οι φόβοι σου. Αυτό σε απλά ελληνικά σημαίνει πως χρειάζεται να ρίξεις πολύ δουλειά σ αυτόν το τομέα. Είναι όμως και μια καλή εβδομάδα για να βάλεις σε εφαρμογή κάτι καινούριο. Πάντα όμως με τη προϋπόθεση πως έχεις σκεφθεί καλά τι θα μπορούσε αυτό να σου αποφέρει.  Γενικά τώρα μετά το Σαββατοκύριακο πρέπει να ενεργοποιηθείς εκ νέου. Προσπάθησε να μη χάσεις το μέτρο ανάμεσα σε ότι κάνεις και στο χρόνο που θα πρέπει να διαθέτεις για σένα και τα αγαπημένα σου άτομα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

  Για άλλη μια φορά θα διαπιστώσεις πως ακόμη και το πιο αυτονόητο δεν μπορεί να γίνει κατανοητό από ανθρώπους που έχουν κολλημένα μυαλά. Αυτό δεν πρέπει να σε ρίχνει. Ίσα-ίσα αυτό πρέπει να είναι κίνητρο για να κινηθείς μεθοδικά, ουσιαστικά συνεχίζοντας να βαδίζεις σύμφωνα με τις επιλογές που έκανες. Γιατί με μαθηματική ακρίβεια θα έρθει ή ώρα που θα δικαιωθείς. Όταν επιχειρείς να συναναστραφείς με ανθρώπους διαφορετικού μήκους και πλάτους κύματος θα πρέπει να έχεις και ένα σάκο με αποθέματα επιείκειας (και αντοχής).

ΛΕΩΝ

   Ένα λιοντάρι ξέρει πώς να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες και όλα αυτά που διαταράσσουν τον προστατευτικό κλοιό που έχει απλώσει γύρω από την οικογένεια του, το σπίτι του, αυτά που του ανήκουν. Σημασία όμως έχει να ξέρεις να υπερασπίζεσαι τη θέση σου με τέτοιο τρόπο που να μην σου κάνει κακό. Πρόσεχε μη παρασυρθείς και μπλέξεις σε περιπέτεια που δεν είναι δική σου. Τώρα είναι η εποχή για σένα αυτή η εβδομάδα και οι επόμενες που θα έρθουν, για να ανασκουμπωθείς και να κυνηγήσεις το στόχο σου, μη ξεφεύγεις απο αυτόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

  Ένας σοβαρός άνθρωπος με ότι και αν ασχοληθεί θα το κάνει πολύ καλά. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν επιτρέπονται οι αδυναμίες, ούτε πως δεν θα γίνουν και λάθη. Μπορείς να αλλάξεις γνώμη, άποψη αν θέλεις και κυρίως μπορείς αλλάξεις τη διάθεση σου και να αποκτήσεις την ψυχική σου ηρεμία, διώχνοντας ανθρώπους ή φεύγοντας εσύ μακριά από κάποιους. Αν αυτό γίνει θα σε βοηθήσει να κάνεις ένα επόμενο βήμα. Σκέψου λίγο αν πετάξεις τις πέτρες που βαραίνουν δεν πας ποιο γρήγορα;


ΖΥΓΟΣ

   Φίλε Ζυγέ είτε σ αρέσει, είτε όχι δεν αποτελείς το κέντρο του σύμπαντος, δεν έχεις τα χειρότερα προβλήματα από όλους, δεν είσαι ο μόνος που ζεις το μεγάλο χειμώνα. Αυτό μπορώ να στο υπογράψω. Έχεις την ικανότητα να  δεις τα πράγματα από μια απόσταση και ξέρεις πως στην ουσία δεν είσαι παρά ένα μικρό κομματάκι ενός τεράστιου κόσμου. Αλλά έτσι πρέπει να δεις και τα προβλήματα σου, πόσο ασήμαντα είναι μπροστά σε ένα τεράστιο σύμπαν που προχωρα, ζει, πεθαίνει και ξαναγεννιέται. Και εσύ πρέπει να πιστέψεις πως είσαι ένα θεός που μπορείς να αντιμετωπίσεις τα πάντα. Γιατί έτσι είναι!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

  Εκεί που λες ότι τέρμα έχεις μπουκώσει δεν χωράει τίποτε άλλο στην ατζέντα με τις υποχρεώσεις, θα έρχεται ένα άλλο θέμα να σε απασχολήσει και να ανατρέψει όλους τους προγραμματισμούς, τις προτεραιότητες και τα σχέδια που έκανες καθώς θα είναι για σένα πολύ πιο σοβαρό και επείγον. Αυτό που θα πρέπει να διδαχθείς αυτές τις μέρες είναι πως η μοίρα μας ελέγχει, οδηγώντας μας εκεί που ξέρει. Και πίστεψε με αυτή ξέρει καλύτερα από σένα. Ναι είναι απαραίτητη μια νέα αξιολόγιση προτεραιοτήτων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

   Ίσως έφθασε ο καιρός να καταλάβεις επιτέλους ότι  πρέπει να σταματήσεις να κριτικάρεις τόσο έντονα τον εαυτό σου. Το μεγαλύτερο λάθος που μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος είναι να νιώθει τύψεις για τα θέλω του, για τις απολαύσεις του. Ενώ ξέρεις τι σε ευχαριστεί, ας πούμε ο έρωτας (προς πάσα κατεύθυνση αυτός), δεν αφήνεσαι. Πρέπει κάποτε να σπάσεις τα κοινωνικά δεσμά που σε ευνουχίζουν. Μπορείς; Κανείς δεν έχει δικαίωμα μη γνωρίζοντας τι έχεις κάνει και όσα έχεις ζήσει, να εκφέρει άποψη για όσα θέλεις να ζήσεις.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

   Αυτή τη βδομάδα θα αναρωτηθείς ποια είναι η θέση σου, ποιος είναι δίπλα σου, τι κάνεις και που πηγαίνεις. Αυτά στα λέω γιατί κάποτε συμβαίνει να σε επηρεάζουν τα όνειρα τόσο που να μπερδεύεις αυτά που θα ήθελες με αυτά που έχεις. Και ακόμη χειρότερα να δίνεις πόντους σε ανθρώπους παραβλέποντας αυτό που είναι και στολίζοντας τους με ιδιότητες που στερούνται. Νομίζεις ότι αυτό που είσαι μπορούν να είναι και οι άλλοι. Θα μπορούσε κατά μια άποψη, όχι όμως αυτές τις μέρες. Τώρα εμπιστέψου τους ανθρώπους που έχουν αποδείξει πως είναι πραγματικά δικοί σου.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

   Οδηγείς με τον τρόπο σου σε λάθος συμπεράσματα τους ανθρώπους. Μη λες πως αυτό δεν σε ενδιαφέρει γιατί να σε ενημερώσω πως εδώ ζεις και εσύ. Και ανάμεσα σε αυτούς που στέλνεις το λάθος μήνυμα υπάρχει και κάποιο ή κάποια πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν περισσότερο. Αυτό ή αυτά τα πρόσωπα δεν θα ήθελες να πιστέψουν όσα λες ή αφήνεις να εννοηθούν που κάποιες φορές είναι αντίθετα από αυτά που κυκλοφορούν στη καρδιά και το μυαλό σου. Και κυρίως μη μένεις στο όποιος ενδιαφέρεται επιμένει. Οχι δεν θα το κάνει όταν μπροστά του βλέπει ένα τοίχος.

ΙΧΘΕΙΣ

   Είναι μια εβδομάδα, που τα έχει όλα. Την είδηση για μια επιτυχία θα ακολουθεί ένα νέο που θα σε δυσαρεστεί. Γενικά θα είσαι σαν ψάρι έξω απο τα νερά του. Αυτό δεν θα πει ζωή; Καιρός να επιστρέψεις λοιπόν. Να πεις τέρμα οι δίαιτες, να βάλεις ένα μέτρο εκεί που φαίνεται να φθάνεις στα άκρα, να πεις τέρμα η συνεχή προσπάθεια που στερεί τις προσωπικές χαρές. Βγες έξω, διασκέδασε ή απομονώσου με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Θα σου έλεγα πως το καλύτερο από όλα είναι αυτό που σου λέει η ψυχούλα σου. Αυτό έχεις ανάγκη.


ΠΗΓΗ: http://www.cityportal.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια