ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ και ΠΩΣ ΘΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ!



   Η νέα χρονιά ήρθε και δυστυχώς μαζί με αυτήν και οι αποφάσεις της συγκυβέρνησης για πλειστηριασμούς, ακόμη και στην πρώτη κατοικία!
   Αρκετοί δημότες του Γαλατσίου πλέον ζουν με το καθημερινό άγχος του πλειστηριασμού των περιουσιακών τους στοιχείων.
   Όσοι παλαιότερα αποφάσισαν να πάρουν κάποιο δάνειο, για να αποκτήσουν ένα σπίτι για τους ίδιους και την οικογένειά τους, σήμερα βρίσκονται σε αδιέξοδο και σε αδυναμία καταβολής της μηνιαίας δόσης που είχαν συμφωνήσει με την τράπεζα.
   Οι κάρτες και τα καταναλωτικά δάνεια έχουν γίνει "βραχνάς" και "θηλιά στο λαιμό" σε μεγάλο ποσοστό των συμπολιτών μας.
   Και φυσικά μέσα στην ζοφερή αυτή κατάσταση δεν λείπουν από το Γαλάτσι οι αυτοκτονίες από συμπολίτες μας που βλέπουν τους κόπους και τα όνειρά τους να γκρεμίζονται.
   Η ελπίδα που η συγκυβέρνηση του μνημονίου έκλεψε από το σύνολο του Ελληνικού λαού ΠΡΕΠΕΙ και ΜΠΟΡΕΙ να επιστραφεί στους νόμιμους κατόχους της, δηλαδή στον απλό πολίτη, στον απλό δημότη του Γαλατσίου.
   Η Πρωτοβουλία Πολιτών: Κάλεσμα για το Γαλάτσι, θέλοντας να βοηθήσει τους συμπολίτες μας να ξαναβρούν την ελπίδα και τήν όρεξη να συνεχίσουν τον αγώνα τους, για ένα καλύτερο αύριο για τους ίδιους και τις οικογένειές τους , διοργανώνει στο Δημαρχείο Γαλτσίου την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 19.00 εκδήλωση με θέμα : Πλειστηριασμοί και Πώς Θα Σώσετε Το Σπίτι σας!

   Καλούμε ΟΛΟΥΣ τους δημότες του Γαλατσίου, να παρευρεθούν στην εκδήλωση και να ακούσουν τις λύσεις που θα αναπτύξουν οι πλέον ειδικοί επί του θέματος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια