Εβδομαδιαία Πρόβλεψη Ζωδίων Πέμπτη 13/2/2014 - Τετάρτη 19/2/2014



ΚΡΙΟΣ

   Τι; Πιέζεσαι; Δεν είναι τίποτα, προσπάθησε να το συνηθίσεις γιατί κάπως έτσι θα είναι τα πράγματα από εδώ και πέρα για ένα διάστημα. Έρχονται στο προσκήνιο θέματα σπιτιού, περιουσίας, οικογένειας και οι κινήσεις των πλανητών δίνουν έμφαση σε αυτά ιδιαίτερα εσάς που γεννηθήκατε στο πρώτο και στο δεύτερο δεκαήμερο. Αυτές τις μέρες να αποφύγεις να δεσμευτείς και εννοείτε να υπογράψεις κάποιο χαρτί που θα σε δεσμεύσει, όπως και δεν θα πρέπει να δώσεις το λόγο σου.

ΤΑΥΡΟΣ

  Ναι είναι αλήθεια...θα γίνεις και ποιο γενναιόδωρος από ότι συνήθως. Το σκέφθηκες καλά; Όπως και να έχει να είσαι έτοιμος για μια πρόταση που θα αλλάξει τη ρότα της ζωής σου. Δεν θα σου φανεί έτσι στην αρχή. Κατά τα άλλα αυτή την εβδομάδα υπάρχει από τη μια πλευρά ένα άγχος να εποπτεύει τις κινήσεις σου και από την άλλη μια αυξανόμενη επιθυμία για δράση και έντονη ζωή. Θα ήταν μια ιδανική συγκυρία αν έκανες ή μετείχες σε κάποια γιορτή.  Φύγε ένα ταξίδι θα σου κάνει καλό.


ΔΙΔΥΜΟΣ

   Να εμπιστεύεσαι το καλό σου άστρο στις μελλοντικές κινήσεις που θα κάνεις στην εργασία σου. Αν αισθάνεσαι πως σε κυκλώνουν ανέμοι, τότε κάνε κάτι. Κρύψου, προφυλάξου και περίμενε να περάσει ο ανάποδος καιρό. Στο μεταξύ προχώρα στα σχέδια σου αλλά προσπάθησε όμως να είσαι όσο το δυνατόν πιο περιεκτικός και πιο ακριβής στις συνομιλίες σου αν θέλεις οι άλλοι να κατανοήσουν αυτά που τους μεταφέρεις. Η διαίσθηση σου θα σε βοηθήσει να αποκρυπτογραφήσεις τα μηνύματα που λαμβάνεις από τους συνομιλητές σου.





ΚΑΡΚΙΝΟΣ

   Δες ποιος είσαι και που θέλεις να πας. Αυτό στο λέω για καλό, να έχεις τη σιγουριά πως είσαι στο σωστό δρόμο. Μπορεί γύρω σου να αναποδογυρίζουν τα πάντα αλλά εσύ επιτέλους θα αρχίσεις να νιώθεις κάποια ψίγματα σιγουριάς και ασφάλειας. Καλό είναι να αποφύγεις τις πολλές υπερβολές διαχυτικότητες αλλά και τις νεόκοπες φιλίες. Γενικά καλό είναι να μην εξωτερικεύεσαι, οι μέρες ενδείκνυνται για ενδοσκόπηση και διαλογισμό. Μην αρνηθείς τις νέες προκλήσεις στον εργασιακό σου χώρο. Οι μέρες που έρχονται ευνοούν τα ρίσκα.

ΛΕΩΝ

   Αυτό που μπορώ να σου υποσχεθώ λέοντα με το χέρι στη καρδιά είναι πως δεν θα βαρεθείς Ανανεώνεται το ενδιαφέρον σου σε ότι έχει να κάνει με φαντασία, δημιουργία, έμπνευση και πνευματικές αναζητήσεις. Από την άλλη μεριά όμως θα πρέπει να προσέξεις κάποιες καταχρήσεις που μπορεί να σε βλάψουν. Όλα μπορούν να γίνουν με κάποιο μέτρο. Ετσι και αλλιώς το μόνο που δεν κινδυνεύεις είναι να σε πούνε συντηρητικό. Γι αυτό μη ρωτάς αν αποφάσισες να κάνεις το άλμα βουρ!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

  Εντάξει κανείς δεν είπε πως ζούμε σε μια τέλεια κοινωνία, έχει τα στραβά της αλλά έχει και καλά. Ως καλά μεταφράζονται οι φίλοι, κυρίως οι παλιές φιλίες. Στο προσκήνιο έρχονται θέματα που αφορούν εσένα αλλά και τον υπόλοιπο κοινωνικό σου περίγυρο και θα επικρατήσει το κλίμα μιας μικρής σύγχυσης. Εδώ θα πρέπει να επιστρατεύσεις την υπομονή σου και να μην επιτρέψεις να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Η εβδομάδα κλείνει με απρόσμενες εξελίξεις και για όσους είναι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο μια δυσάρεστη έκπληξη.


ΖΥΓΟΣ

   Δεν γίνεται όλα να πάνε ρολόι. Εσύ βέβαια εκτός των άλλων τρώγεσαι και με τα ρούχα σου και γίνεσαι άδικος, πρώτα με τους άλλους και μετά με τον ίδιο σου τον εαυτό. Επηρεάζεται κατά συνέπεια αρνητικά ο ψυχισμός σου αυτές τις μέρες και πρέπει να αντισταθείς γιατί θα σε πάρει από κάτω. Την μελαγχολία την αντιμετωπίζουμε με το βγούμε από το σπίτι με βόλτες με φίλους. Και αν πάλι νιώθει ότι κανείς δεν μπορεί να σε καταλάβει μη σκάς, θα περάσει σύντομα. Πίσω από τα σύννεφα υπάρχει για σένα ενδιαφέρον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

  Δεν σου ζητώ να κάνεις τίποτε παραπάνω παρά μόνο να ξαναγίνεις ο εαυτός σου. Μπορείς να το κάνεις. Πρέπει να γίνει όμως άμεσα γιατί τώρα καλείσαι να είσαι ακόμη ακόμη ποιο πρακτικός και μεθοδικός στην επίλυση των προβλημάτων στο χώρο της εργασίας σου. Προχώρα με νηφαλιότητα και ψυχραιμία. Παράλληλα θα πρέπει να κάνεις ένα τσεκ απ σε κάποιο διαγνωστικό κέντρο για να διαπιστώσεις σε ποιο σημείο βρίσκονται τα της υγείας σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

   Τοξότη, κινδυνεύεις. Όχι από τρίτους, από σένα τον ίδιο. Αν δεν αφήσεις την ένταση και το πάθος που κρύβεις να διοχετευτεί κινδυνεύεις να εκτροχιαστείς. Σκέψου μια κατσαρόλα που βράζει. Μετά κοίταξε στον καθρέφτη σου. Θα δεις την ίδια εικόνα. Τώρα πρέπει χωρίς μάλιστα να είναι και η πιο ιδανική συγκυρία να αλλάξεις ρότα στο τρόπο που αντιμετωπίζεις τα πράγματα και να βγάλεις τα εσωψυχα σου! Μέσω μιας πρόσφατης γνωριμίας θα το πάρεις το μήνυμα.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

   Όταν βάλεις κάτι στο μυαλό σου έχεις μια τάση να βιάζεσαι. Καλό είναι να τρέχεις αρκεί να εξακολουθείς να είσαι συγκεντρωμένος. Αλλά όπως και να έχει, το βασικό παραμένει το να μην αποπροσανατολίζεσαι από τη καθημερινότητα. Αφού σε τραβάει η διάθεση σου προς την περιπέτεια, προχώρα. Ξεχώρισε όμως τα σημαντικά και φύλαξε τα. Κράτα γερά ότι αποδείχθηκε πολύτιμο για σένα στη ζωή σου γιατί αυτό θα σε στηρίξει τα επόμενα χρόνια!


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

   Ενδέχεται να παρατηρηθούν διακυμάνσεις στη συμπεριφορά του ανθρώπου που σε ενδιαφέρει. Αυτά συμβαίνουν και εις Παρισίους έλεγαν οι παλιοί. Δεν θα είσαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που βρέθηκε σε παρόμοια θέση. Μην απορείς και μην αναρωτιέσαι γιατί αυτό σε σένα. Δείξε την υπομονή σου και δέξου ότι αν οι άλλοι δεν μπορούν να κατανοήσουν αυτά που λες, αυτό πρέπει να οφείλεται και λιγάκι στο τρόπο που τα εξηγείς. Σημασία έχει να καταλάβουν πως όλα αυτά που βλέπουν στη συμπεριφορά σου δεν αντικατοπτρίζουν όσα αισθάνεσαι.

ΙΧΘΕΙΣ

   Μη μασάς! Κάθε άνθρωπος έχει τα πάνω και τα κάτω του. Η εβδομάδα δεν αρχίζει χαρούμενα αλλά σιγά-σιγά ανεβαίνεις. Αλλωστε είναι συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια. Εδώ έχουμε περάσει τόσα και τόσα εδώ θα σκοντάψουμε; Μαζί με σένα απογειώνονται και τα συναισθήματα σου. Η Πέμπτη και η Παρασκευή μπορεί να αποδειχθούν πολύ ευνοϊκές μέρες και υποθέσεις που είχαν στραβώσει ή παραμένανε κλειστές στα συρτάρια φαίνεται να επιστρέφουν σε ορθή πορεία.


ΠΗΓΗ: http://www.cityportal.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια