Ο Αυγουστίνος Κονδύλης στο Πλευρό του Νίκου Μαγκανάρη!!!


   O Αυγουστίνος Κονδύλης με ανακοίνωση του στο Facebook γνωστοποίησε ότι θα κατέβει Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο πλευρό του Υποψήφιου Δημάρχου και Επικεφαλή της Αυτοδιοικητικής Παράταξης «ΓΑΛΑΤΣΙ ΝΕΑ-ΑΡΧΗ» Νίκο Μαγκανάρη για διάφορους και σημαντικούς λόγους. 
   Τέλος, σας αναρτούμε την ακριβής ανακοίνωση που έκανε.

«Φίλοι μου,

   Στις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε, τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο, καλούμαστε να επιλέξουμε τους ανθρώπους που θα μας εκπροσωπήσουν επάξια στα θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης.
   Οι συμπολίτες μας αυτοί θα πρέπει να διαθέτουν όραμα, εμπειρία και επάρκεια για τη διαχείριση και την ορθή αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων.
Δυστυχώς η σημερινή διοίκηση του δήμου μας δεν κατάφερε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να επιλύσει προβλήματα που χρονίζουν και ταλαιπωρούν την καθημερινότητα των δημοτών της πόλης μας. Ο σύγχρονος πολίτης υλοποίησιμα έργα και όχι ψευδεπίγραφες υποσχέσεις.
   Ήρθε η ώρα να αλλάξουμε σελίδα και να προκρίνουμε για το αξίωμα του Δημάρχου έναν άνθρωπο με γνώση, όραμα, συνέπεια και αξιοπιστία με μεγάλη εμπειρία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και τους θεσμούς της. Έναν άνθρωπο που θα επαναφέρει αξίες που έχουν ξεφτίσει, με ηθική ακεραιότητα και αξιοπρέπεια.
   Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όσους με στήριξαν και μου εμπιστεύτηκαν την ψήφο τους και ζητώ για άλλη μία φορά τη στήριξη σας για να μετουσιώσω τις προσδοκίες σας σε ένα ρεαλιστικό και ουσιαστικό έργο από ένα άλλο μετερίζι.
   Στηρίζω έναν νέο, ικανό, ακούραστο, αξιόπιστο, ειλικρινή και οραματιστή υποψήφιο Δήμαρχο, το Νίκο Μαγκανάρη, που συγκεντρώνει όλες τις αρετές που προϋποθέτει η διοίκηση του δήμου μας.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Αυγουστίνος Κονδύλης»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια