ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟ ΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ από την Ελεύθερη Άποψη ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ!








ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ



    Για άλλη μία φορά η Ελεύθερη Άποψη ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ μπόρεσε να είναι παντού και να σας μεταφέρει όλα τα καθέκαστα των εκλογών γρήγορα και έγκυρα. Από τις 6:30 το πρωί σας ενημερώναμε όλους τους Ψηφοφόρους, για όλα όσα έπρεπε να γνωρίζεται, πριν πάτε να ψηφίσετε. Αργότερα σας μεταφέραμε το πως κυλά η διαδικασία στα Εκλογικά Τμήματα, ενώ από τις 19:00 το απόγευμα, σας ενημερώναμε διαρκώς για τ' αποτελέσματα των Εκλογών Πανελλαδικά, αλλά και για τα αποτελέσματα που δώσατε εσείς με την ψήφο σας από το Γαλάτσι.
    Τώρα, όμως, ήρθε η ώρα να σας πούμε κι ένα ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ σε ΌΛΟΥΣ σας, διότι μας φέρατε την Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015 στην Πρώτη Θέση μεταξύ όλων των Μέσων του Ηλεκτρονικού Τύπου στο ΓΑΛΑΤΣΙ, φτάνοντας τις 2.130 Προβολές!!! Ενώ μας ανεβάσατε στην 4η Θέση της Αξιολόγησης του Alexa.com, που από την 9η θέση που ήμασταν στις 2 Ιανουαρίου σήμερα μας φτάσατε πάλι στην πρώτη πεντάδα των Ηλεκτρονικών Μέσων της πόλης μας και μάλιστα με αξιώσεις, ακόμη και για την 2η και 1η θέση διαδοχικά. 
    Η Αγάπη σας για Ελεύθερη Ενημέρωση είναι πραγματικά η σφραγίδα των καθημερινών αγώνων μας  για την δική σας πληροφοριακή εξυπηρέτηση, που μας έχει χαρίσει από τις 21 Οκτωβρίου του 2013 114.500 και περισσότερες προβολές! 
    Πραγματικά είμαστε Ευγνώμονες, διότι η ομάδα μας είναι νέοι άνθρωποι με μεράκι και κατά κόρον ΦΟΙΤΗΤΕΣ ακόμη Δημοσιογραφίας και με την Στήριξη σας μας δίνετε την δύναμη να κάνουμε ένα Βήμα ΜΠΡΟΣΤΑ στην Ενημέρωση του Τόπου μας!
Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα για εχθές την Φωτορεπόρτερ μας κ. Τριανταφυλλιά Κορρέ για το Φωτορεπορτάζ της στα Εκλογικά Τμήματα της Ελευθερίου Βενιζέλου, την κ. Κατερίνα Κορρέ για την φωτογραφία που μας έστειλε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα μας από τα Εκλογικά Τμήματα της Δρυόπιδος, αλλά και τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Κώστα Ζώμπο, που μας επέτρεψε ν' ανεβάσουμε τις φωτογραφίες του από το Εκλογικό Κέντρο της Καραολή και Δημητρίου, που τις είχε αναρτήσει στο Προσωπικό Προφίλ του στο Facebook.


Γιατί η Ενημέρωση.   .   . Πετάει.   .   . Ελεύθερα στην

Ελεύθερη Άποψη ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια