ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΤΥΡΑΝΝΩΝ




Γράφει ο 
Πλούταρχος Πάστρας
Αρχισυντάκτης Ηλεκτρονικής Εφημερίδας
"Ελεύθερη Άποψη ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ"

Τις τελευταίες ημέρες η Ελλάδα ζει μία νέα ηρωική έξοδο του Μεσολογγίου. Όπως τότε στα ένδοξα χρόνια της Επανάστασης του 1821 οι Μεσολογγίτες μη μπορώντας άλλο να ζήσουν υπό την καθημερινή πολιορκία της ζωής τους, αποφάσισαν να κατακτήσουν ξανά την ελευθερία τους μια και καλή, έτσι και τώρα η αριστερή κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα θέλησε να δώσει ένα τέλος κι αυτή με την σειρά της στην εξαθλίωση, τον εμπαιγμό και στον εξευτελισμό της αξιοπρέπειας των Ελλήνων και της ιδίας, διεξάγοντας ένα «φλογερό» Δημοψήφισμα την ερχόμενη Κυριακή.
Η απόφαση αυτή φαίνεται πως δεν πάρθηκε εν θερμό, αλλά υπό διεξοδική και πολύμηνη σκέψη. Κι αν ρωτάτε ποιος είναι ο λόγος αυτής; Μα ποιος άλλος από τον αδυσώπητο έλεγχο της τυραννικής γερμανικής Ευρωπαϊκής Ένωσης (κι όχι Ευρώπης, γιατί οι ευρωπαϊκοί λαοί πραγματικά είναι μονοιασμένοι) που δεν σταματάει ούτε μία στιγμή να ζει στον παραλογισμό της, ζητώντας επιμόνως τη «ΓΗ» και το «ΑΙΜΑ» των ΕΛΛΗΝΩΝ, όπως και κάθε άλλου ευρωπαϊκούς έθνους.
Το τέταρτο Ράιχ των Γερμανών που ακούει στο όνομα Ευρωπαϊκή Ένωση ή Ε.Ε., με την ηγέτη του, την Άγκελα Μέρκελ έχει καταστήσει την γηραιά Ήπειρο, από μία κοιτίδα πολιτισμού και ανθρωπισμού, να είναι πλέον ένα μέρος που η τυραννία και η εξαθλίωση των λαών του είναι το α και το ω της πολιτικής του οντότητας.
Φυσικά όλα αυτά τα κατάφερε η Γερμανία υλοποιώντας το σχέδιο του «Φύρερ» που δεν πρόλαβε ποτέ του ο ίδιος να το υλοποιήσει, με τη δημιουργία ενός νομίσματος του πόνου και της οικονομικής κτηνωδίας, αντί ενός άλλου που πραγματικά θα ήταν η γέφυρα του Ευρωπαϊσμού κι όχι του ευρωσκεπτικισμού. 
Μ’ αυτό λοιπόν το νόμισμα πολλές χώρες έφτασαν στην πτώχευση της φτώχειας του λαού τους, είτε αυτή ονομάζεται οικονομική ή υλική, είτε πνευματική. Έτσι κι αλλιώς και τ’ αποτελέσματα ήταν τραγικά και βάναυσα και στις τρεις περιπτώσεις (κι όχι μόνο).
Η Ελλάδα φευ, πήρε κι αυτή την πικρή γεύση αυτού του «επιτυχημένου» εγχειρήματος κι έζησε εδώ και χρόνια στο «πετσί» της, το τι εστί υποδούλωση με την αμέριστη φυσικά βοήθεια και των εγχώριων πολιτικών και μιντιακών κυβερνώντων της. 
Τώρα, όμως, ήρθε μία νέα κυβέρνηση που παρά τα λάθη της και την αργοπορημένη στάση της, τελικά έδειξε πως έχει τσαγανό (έστω κι αν έχει τους δικούς της σκοπούς) και πυγμή στο να δώσει μία λύση, στο πρόβλημα της τυραννίας, έστω και την τελευταία στιγμή απωθώντας με το «χέρι» τους , τις Σειρήνες του θώκου της υποταγής στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Η επιλογή της «εξόδου» (και δεν εννοώ του ευρώ, γιατί κανέναν δεν συμφέρει αυτό)  δεν θα μπορούσε να ήταν άλλη από αυτήν του Δημοψηφίσματος. Ο Δήμος (ο λαός στ’ αρχαία ελληνικά) είναι κυρίαρχος, γι’ αυτό άλλωστε έχουμε και Δημο-κρατία, κι άρα είναι ο μόνος που μπορεί κι έχει το συνταγματικό δικαίωμα να δώσει τη λύση σ’ αυτόν το νέο γόρδιο δεσμό που έχει μπροστά του. Και γι’ αυτό το λόγο κανένας εγχώριος δελφίνος ή Γερμανός κατακτητής δεν θα μπορέσει να καθοδηγήσει και να τιθασεύσει την άποψη μας (όποια κι αν είναι αυτή). Δεν υποτασσόμαστε ποτέ εμείς, γιατί είμαστε Έλληνες κι έχουμε ελεύθερα πνεύματα και μ’ ελευθερία θα πούμε είτε το φοβισμένο και προπαγανδιστικό ναι, είτε το ανεξάρτητο κι εθνικό ΟΧΙ!
Εν κατά κλείδι, λοιπόν η κυβέρνηση παρά τα λάθη της, έπραξε επιτέλους σωστά κι έδωσε τον λόγο στον λαό. Και τώρα ήρθε η μεγάλη ώρα που εμείς πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε πραγματικά απόγονοι των ένδοξων και ξακουστών Ελλήνων, εκείνων που είπαν το μεγάλο ΟΧΙ στους απολίτιστους Πέρσες, εκείνων που είπαν το επαναστατικό ΟΧΙ στον Τουρκικό Ζυγό κι εκείνων που είπαν το ηρωικό ΟΧΙ στο Φασισμό. Ήρθε άρα και η δική μας στιγμή που θα πρέπει να πούμε το ανεξάρτητο ΟΧΙ στον εξευτελισμό και στην προπαγάνδα της Γερμανοκρατούμενης Ευρώπης που δυστυχώς δεν είναι πλέον η ΕΥΡΩΠΗ των ΛΑΩΝ, αλλά η Ευρώπη των ΤΥΡΑΝΝΩΝ! 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια