1/9/2015 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Αγγίξαμε τις 13.000 Προβολές τον Αύγουστο!




Σύμφωνα με τον αξιόπιστο μετρητή επισκεψιμότητας Google Analytics για τον μήνα Αύγουστο οι προβολές της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας έφτασαν τις 12.960 από 5.980 χρήστες, με περιόδους σύνδεσης 9.807. 



Περίοδοι σύνδεσης
9.807
Χρήστες
5.980
Προβολές σελίδας
12.960


Επίσης θα θέλαμε να επισημάνουμε πως η Ηλεκτρονική μας Εφημερίδα λόγω διακοπών είχε συνεχή ροή ειδήσεων μόνο 19 ημέρες αυτό τον μήνα, από τις οποίες 6 έφτασαν και σε μερικές περιπτώσεις ξεπέρασαν τις 1.000 προβολές, ενώ στις 28 Αυγούστου ανήλθαν στις 2.784!
Τέλος, θα θέλαμε να σας πούμε ένα πολύ μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την εμπιστοσύνη που δείξατε στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα σ' αυτό τον άκρως καλοκαιρινό μήνα και μάλιστα ένα μήνα διακοπών και αυτό να ξέρετε δεν μας γεμίζει μόνο από ευτυχία, αλλά και από πολύ μεγάλη ευθύνη για το ενημερωτικό έργο που θα πρέπει από εδώ και πέρα να επιτελέσουμε, το οποίο θα το βλέπετε να ξεδιπλώνεται στις οθόνες σας με ένα πάρα πολύ εμπλουτισμένο ενημερωτικό πρόγραμμα και μάλιστα με πολύ μεγάλες δημοσιογραφικές συνεργασίες! Μέχρι τότε σας ευχόμαστε Καλό Μήνα και Καλό Φθινόπωρο με περισσότερη Ελεύθερη Άποψη ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, γιατί η Ενημέρωση στο Γαλάτσι.  .  . έχει Άποψη! 



Συντακτική Ομάδα 
Ελεύθερης Άποψης ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια