21/9/2015 - ΕΚΤΑΚΤΟ: Εκλέχτηκε Βουλευτής από το ΓΑΛΑΤΣΙ!






Η Ελένη Αυλωνίτου Βουλευτής Β΄ Αθήνών



Γράφει ο
Πλούταρχος Πάστρας
Αρχισυντάκτης «Ελεύθερης Άποψης ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ»


   Επανεκλέχθηκε Βουλευτής Β΄ Αθηνών η Γαλατσιώτισσα κ. Ελένη Αυλωνίτου, με το κυβερνών κόμμα, τον Συνασπισμό Ριζοσπαστικής Αριστεράς. 
   Η κ. Αυλωνίτου είναι ερευνήτρια εργοφυσιολόγος και πρωταθλήτρια κολύμβησης. Μάλιστα στο άθλημα της κολύμβησης σημείωσε 121 πανελλήνια ρεκόρ σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες σε 7 ατομικά αγωνίσματα και 2 ομαδικά. 
Επίσης, είναι συγγραφέας και δύο επιστημονικών βιβλίων που διδάσκονται στο πανεπιστήμιο, «ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΣΤΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ» (1991, 2000) και «ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΑΘΛΗΣΗ» (1993).
   Επιπλέον, το 2006 και το 2010 η κ. Ελένη Αυλωνίτου ήταν Υποψήφια Δήμαρχος στο Γαλάτσι, Επικεφαλής της Αριστερής Δημοτικής Κίνησης «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ». Και τις δύο φορές εκλέχτηκε Δημοτική Σύμβουλος. Στις δύο θητείες της δραστηριοποιήθηκε ιδιαίτερα στον αγώνα για την αποτροπή της μετατροπής του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Γαλατσίου (Παλαί) σε εμπορικό κέντρο.
   Το 2012 η κ. Αυλωνίτου έθεσε πάλι υποψηφιότητα στις Βουλευτικές Εκλογές στη Β’ Αθήνας με τον ΣΥΡΙΖΑ και στις εκλογές του Ιουνίου ήταν πρώτη επιλαχούσα. Τον Μάρτιο 2014, μετά την παραίτηση της κ. Ρένας Δούρου από το κοινοβούλιο, για να διεκδικήσει τη θέση του Περιφερειάρχη Αττικής στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, η κ. Ελένη Αυλωνίτου ανέλαβε την βουλευτική της έδρα, ενώ στις Βουλευτικές Εκλογές του Ιανουαρίου 2015, εκλέχτηκε Βουλευτής Β΄ Αθηνών πάλι με το κόμμα του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς.
   Εν κατά κλείδι, εμείς ως η πρώτη ηλεκτρονική εφημερίδα στην πόλη του Γαλατσίου, θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας Συγχαρητήρια, προς την κ. Αυλωνίτου, για την επανεκλογή της ως Βουλευτής της Β΄ Αθηνών. Ευχόμαστε να έχει καλή θητεία! 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια