23/9/2015 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΡΗΤΩΝ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ!


Εμφάνιση xoros1.jpg


Βυζαντίου 20,   111 47  Γαλάτσι
Τηλ..  &   Fax :   210 - 29.29.956
Email: skgalatsi@gmail.com







Γαλάτσι 23.09.2015


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


   Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η ετήσια 2ημερη  γιορτή τσικουδιάς, που σηματοδοτεί την έναρξη δραστηριοτήτων του Συλλόγου Κρητών Γαλατσίου Λαμπρινής για την περίοδο 2015-2016. Πάνω από 6000 άτομα, μέλη και φίλοι του συλλόγου γέμισαν ασφυκτικά τον χώρο στα πέτρινα στο άλσος Βεΐκου  και διασκέδασαν με το συγκρότημα του Γιώργου και Νίκου Στρατάκη την πρώτη βραδιά και του Αντώνη Γαμπιεράκη την δεύτερη, με κρητικά αλλά και νησιώτικα τραγούδια και χορούς μέχρι το ξημέρωμα. Η πρωτοφανής συμμετοχή κόσμου σε αυτό το διήμερο ήταν το στοιχείο που εντυπωσίασε τους Γαλατσιώτες, αφού το Άλσος Βεΐκου δεν έχει ξαναγνωρίσει τέτοια προσέλευση σε εκδήλωση συλλόγου.
   Ο πρόεδρος του συλλόγου κος Χαρισάκης Βασίλης στην ομιλία του τόνισε  τις προσπάθειες του συλλόγου να κρατήσει τις πολύτιμες αξίες της παράδοσης και του πολιτισμού μας, ώστε να μην αλλοιωθούν στο πέρασμα του χρόνου. Ευχαρίστησε , για άλλη μία φορά, τους επαγγελματίες του Γαλατσίου για την προσφορά τους και την ανάγκη στήριξης της τοπικής αγοράς του Γαλατσίου και Λαμπρινής. Το χορευτικό συγκρότημα “ Χαρίδημος Μαναρώλης” του συλλόγου με τη χάρη και τη λεβεντιά του καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο. Επίσης αναφέρθηκε στην τεράστια βοήθεια των 50 και άνω εθελοντών που χωρίς την βοήθεια τους δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση.
   Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τον  πρόεδρο και το Δ.Σ. προσωπικά  στον Δήμαρχο Γαλατσίου Κο Μαρκόπουλο Γιώργο τον πρόεδρο του πολιτιστικού οργανισμού Κο Βερούλη Γιάννη τον αντιδήμαρχο καθαριότητας Κο Δαβίλα Παναγιώτη και στην Κα Αυγερινοπούλου Γιώτα και τον Κο Πισίνα Γιώργο για την αμέριστη βοήθεια τους.

                                  Με εκτίμηση για το Διοικητικό Συμβούλιο


               Ο Πρόεδρος                                            Η Γενική Γραμματέας
                                                                                            


          Χαρισάκης Βασίλης                                        Μαλανδράκη Νίκη


Εμφάνιση ts1.JPG


Εμφάνιση ts2.jpg




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια