12/10/2015 - ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ. . . ΓΑΛΑΤΣΙ!



Για την κίνηση του Αστέρα Εξαρχείων να συγκεντρώσει είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες μίλησε στον Αθήνα 9.84 και στην εκπομπή Sportcity ο ποδοσφαιριστής Μανώλης Σαριδάκης.
Η ομάδα του Αστέρα Εξαρχείων γνωστή για την κοινωνική της προσφορά έκανε μια ακόμη κίνηση ανθρωπιάς στον σημερινό της αγώνα στο Γαλάτσι. Συγκέντρωσε  είδη πρώτης ανάγκης αλλά και χρηματικό ποσό για τους πρόσφυγες που φιλοξενούνται στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Γαλατσίου.
Για την κίνηση αυτή μίλησε στον Αθήνα 9.84 , την εκπομπή Sportcity και την Κωνσταντίνα Πλαστήρα ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Μανώλης Σαριδάκης, ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε: 
" Δεν το κάναμε ως ανθρωπιστές αλλά ως μια πράξη αλληλεγγύης κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για μας. Η κίνηση πήγε πολύ καλά. Συγκεντρώσαμε αρκετά τρόφιμα και φάρμακα. Το μάζεμα είχε ξεκινήσει πριν από μέρες στο στέκι μας στην οδό Τσαμαδού. Εκτός από αυτά συγκεντρώσαμε και ένα καλό χρηματικό ποσό το οποίο θα πάει και αυτό για την ενίσχυση των προσφύγων.
Η ιδέα για την κίνηση αυτή ειπώθηκε για πρώτη φορά στη συνέλευση των φιλάθλων και των παικτών του Αστέρα Εξαρχείων και όλοι είμασταν σύμφωνοι. Τα Εξάρχεια είναι κοντά στην Πλατεία Βικτωρίας που καθημερινά φτάνουν πρόσφυγες  και βλέπουμε σε τι άθλιες συνθήκες ζουν. Μαζί λοιπόν με τις δομές αλληλεγγύης είπαμε να βοηθήσουμε κι εμείς με τον τρόπο μας.
Στο μυαλό μας βρίσκεται η ιδέα στο να επαναληφθεί η κίνηση αυτή φτάνει να μπορούμε να την υλοποιήσουμε. Να υπάρχει δηλαδή η ίδια διάθεση και δυναμικότητα". 

Πηγήpolispress.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια