1/10/2015 - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Οι Πρώτες Κινήσεις του Δήμου Γαλατσίου για τους Μετανάστες!





ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

   Μετά από επικοινωνία του Αρχισυντάκτη μας κ. Πλούταρχου Πάστρα με τον Αντιδήμαρχο της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής – Υγείας & Υγιεινής (Υπεύθυνος όλων των κοινωνικών & προνοιακών δομών του Δήμου μας, του Τομέα Ισότητας των Φύλων) κ. Εμμανουήλ Ελευθερίου, για το θέμα της αντιμετώπισης των προβλημάτων που προέκυψαν μετά τη μεταφορά των μεταναστών στο Κλειστό Γυμναστήριο Γαλατσίου, αποσπάσαμε τις εξής πληροφορίες, τις οποίες σας μεταφέρουμε ευθύς αμέσως στις παρακάτω παραγράφους.
   Δήλωσε, λοιπόν, ο κ. Ελευθερίου πως ο Δήμος Γαλατσίου ήδη από το πρώτο μισάωρο ήταν κοντά στους μετανάστες, προσφέροντας 300 μπουκάλια νερό, γλυκά, σοκολατοειδή, κουβέρτες, υπνόσακους και γάλατα για τα μικρά παιδιά, ενώ ανέφερε πως θα μοιραστούν εντός των επόμενων ωρών και 200 μερίδες φαγητού.
   Επίσης, ανέφερε πως όσοι πολίτες θέλουν να προσφέρουν οτιδήποτε είτε είναι τρόφιμο είτε ρουχισμός και κουβέρτες για το κρύο, μπορεί να τα φέρει στην Κοινωνική Υπηρεσία, η οποία θα τα διανείμει με τη σειρά της στους πρόσφυγες, διότι έχουν πραγματικά μεγάλη ανάγκη. 
   Η Κοινωνική Υπηρεσία για όσους δεν γνωρίζουν, βρίσκεται στην οδό Γ. Βάσσου 5 & Αγ. Γλυκερίας 22 και τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι τα εξής: 2102222011, 2102055376, 2102143376.
   Εν κατά κλείδι, σας ενημερώνουμε πως σήμερα η Κοινωνική Υπηρεσία θα είναι ανοιχτή μέχρι το απόγευμα, όμως, όποιος θέλει να προσφέρει κάτι, καλό είναι να καλέσει πριν για παν ενδεχόμενο. 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια