14/11/2015 - ΑΞΕΧΑΣΤΗ η Εκδρομή των Ηπειρωτών του Γαλατσίου στο Πήλιο!





Γράφει ο 
Πλούταρχος Πάστρας
Δημοσιογράφος

 Εκδρομή στο Πήλιο πήγαν δεκάδες μέλη και φίλοι του «Συλλόγου Ηπειρωτών Γαλατσίου» στις 7 και 8 Νοεμβρίου, στα πλαίσια των δράσεων της φετινής περιόδου. 






   Επισκέφτηκαν τα Χανιά Πηλίου, την Τσαγκαράδα, τις Μηλιές, τη Μακρυνίτσα, και όχι μόνο. Περιηγήθηκαν στα όμορφα και γραφικά χωριά της περιοχής, αλλά γνώρισαν και τους ανθρώπους αυτών των όμορφων τοπίων της Θεσσαλίας.







   Φυσικά όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες το διασκέδασαν δεόντως και με το απαιτούμενο παραδοσιακό γλέντι. Το κέφι ήταν πολύ μεγάλο και κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες όπως ενημερωθήκαμε.  






   Μάλιστα ο Σύλλογος Ηπειρωτών σε ανακοίνωση του μετά το πέρας της εκδρομής, μας ενημέρωσε πως «νιώσαμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνταξίδεψαν μαζί μας σ' αυτή την υπέροχη εκδρομή. Ευχαριστούμε γιατί δεν ήσασταν απλοί συμμετέχοντες - θεατές. Ενωθήκατε με μας και γίναμε μια όμορφη παρέα μια οικογένεια που μοιράστηκε αξέχαστες στιγμές.» Κλείνοντας δήλωσαν μάλιστα πως θα πραγματοποιηθούν ακόμη περισσότερες εξορμήσεις, αλλά και δραστηριότητες, στις οποίες μας περιμένουν όλους.






 Εν κατά κλείδι, όπως καταλαβαίνετε η διήμερη αυτή εκδρομή στέφτηκε από επιτυχία, αφού επιτεύχθηκαν οι αρχικοί στόχοι του Συλλόγου, να αποτελέσει δηλαδή μία διέξοδο από την καθημερινότητα, ώστε να χαλαρώσουν, να διασκεδάσουν και να αλλάξουν παραστάσεις! Και για του λόγου το αληθές παραθέτονται τα αξέχαστα στιγμιότυπα της εν λόγω εκδρομής! 












Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια