5/12/2015 - SOS ΓΑΛΑΤΣΙΩΤΕΣ: Βοήθεια για μία Άπορη Οικογένεια του Γαλατσίου με Άρρωστο Βρέφος!





Γράφει ο
Πλούταρχος Πάστρας
Αρχισυντάκτης - Δημοσιογράφος

   Νέα δράση αλληλεγγύης πραγματοποιεί από εχθές η ομάδα «ΓΕΙΤΟΝΕΣ-GEITONES» του Γαλατσίου! Όπως κάθε χρόνο, έτσι κι εφέτος τα Χριστούγεννα βοηθούν μία άπορη οικογένεια που κατοικεί στο Γαλάτσι. 
   Αυτή τη φορά, λοιπόν, αποφάσισαν να βοηθήσουν την οικογένεια της κυρίας Π.Μ., μία άπορη μονογονεϊκή οικογένεια που ζει στην πόλη μας, το Γαλάτσι. Η εν λόγω κυρία «μεγαλώνει μόνη της ένα 14χρονο κορίτσι καθώς και ένα 8 μηνών βρέφος (κοριτσάκι κι αυτό) με βαριά ιατρικά θέματα, που ήδη στην τρυφερή αυτή ηλικία έχει υποστεί 2 χειρουργικές επεμβάσεις και προετοιμάζεται για την 3η», όπως μας ενημερώνουν οι «ΓΕΙΤΟΝΕΣ». 
   Φυσικά, μας προσκαλούν κι εμάς όλους τους Γαλατσιώτες να διαθέσουμε ότι μπορούμε, όπως έχουμε πράξει επιτυχώς, τόσες και τόσες φορές, και μάλιστα μέσα από την καρδιά μας. Πιο συγκεκριμένα μπορείτε να προσκομίσετε στο DOGFISH (Σωκράτους 1 & Πρωτοπαπαδάκη, ισόγειο και ώρες 12.00 - 19.00), «πάνες νο 5, γάλα, τρόφιμα μακράς διαρκείας, λίγες μερίδες μοσχαράκι κυρίως για το βρέφος που πρέπει να δυναμώσει αλλά και για όλους, παπούτσια της μικρής νο 37-38 αλλά και ρούχα όπως φόρμες, ζεστές μπλούζες κτλ. ». Αυτά φυσικά είναι ενδεικτικά, διότι δυστυχώς η κυρία Π. όπως μας αναφέρουν οι «ΓΕΙΤΟΝΕΣ» της πόλεως μας «Δεν ήξερε τι να πρωτοπεί, γιατί ουσιαστικά δεν έχει τίποτα»! 
   Εν κατά κλείδι, επισυνάπτουμε παρακάτω την ανακοίνωση της εν λόγω δράσεως και καλούμε κι εμείς από τη μεριά μας ως «Ελεύθερη Άποψη ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ», όλους όσους μπορούν να βοηθήσουν, προσφέροντας τρόφιμα, πάνες, ρούχα, παπούτσια ή ότι άλλο μπορούν! Γιατί Όλοι Μαζί Ενωμένοι Μπορούμε! 



«Οι ΓΕΙΤΟΝΕΣ κάθε χρόνο βοηθάμε μια άπορη οικογένεια τις ημέρες των γιορτών! Φέτος, για την 40η δράση μας μετά από αίτημά μας στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου, μας υποδείχθηκε η οικογένεια με το πιο δύσκολο ιστορικό εντός Γαλατσίου. Η Κυρία Π.Μ. μεγαλώνει μόνη της ένα 14χρονο κορίτσι καθώς και ένα 8 μηνών βρέφος (κοριτσάκι κι αυτό) με βαριά ιατρικά θέματα, που ήδη στην τρυφερή αυτή ηλικία έχει υποστεί 2 χειρουργικές επεμβάσεις και προετοιμάζεται για την 3η... Η κυρία Π. είναι άνεργη και δεν έχει βοήθεια από συγγενείς. Μένει σε σπίτι με απλήρωτο ενοίκιο και ηλεκτρικό ρεύμα. Ενδεικτικά, χρειάζεται πάνες νο 5, γάλα, τρόφιμα μακράς διαρκείας, λίγες μερίδες μοσχαράκι κυρίως για το βρέφος που πρέπει να δυναμώσει αλλά και για όλους, παπούτσια της μικρής νο 37-38 αλλά και ρούχα όπως φόρμες, ζεστές μπλούζες κτλ. Δεν ήξερε τι να πρωτοπεί γιατί ουσιαστικά δεν έχει τίποτα... Μπορείτε να τα φέρετε στο DOGFISH (Σωκράτους 1 & Πρωτοπαπαδάκη, ισόγειο και ώρες 12.00 - 19.00).»


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια