"Πεδίο μάχης" το κέντρο της Αθήνας - Συμπλοκές στην πλατεία Κάνιγγος και Καραϊσκάκη - ΤΩΡΑ




Βομβαρδισμένο τοπίο θυμισε η πλατεία Κάνιγγος, όπου λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (11/05) ξέσπασαν άγρια επεισόδια μεταξύ οπαδών και αστυνομίας - Χημικά, κρότου λάμψης και μολότοφ συνέθεσαν ένα εκρηκτικό σκηνικό - Τέσσερις τραυματίες εκ των οποίων τρεις αστυνομικοί - Λίγη ώρα πριν οπαδοί είχαν συγκρουστεί και στην πλατεία Καραϊσκάκη 

Τα άγρια επεισόδια σημειώθηκαν στην πλατεία Κάνιγγος, με τους οπαδούς να πετούν μολότοφ κατά αστυνομικών οι οποίοι απάντησαν με χημικά και χειροβομβίδες κρότου λάμψης συνθέτοντας ένα εκρηκτικό σκηνικό με την ατμόσφαιρα να είναι αποπνικτική.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων ασθενοφόρο παρέλαβε έναν τραυματία, χωρίς να έχει γίνει γνωστή η κατάστασή του, ενώ τραυματίστηκαν επίσης και τρεις αστυνομικοί.

Οι γύρω δρόμοι έκλεισαν προς στιγμήν ενώ το σκηνικό χάους στο κέντρο της Αθήνας περιελάμβάνε οδομαχίες, κυνηγητό και δακρυγόνα ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές. Πλέον στην περιοχή επικρατεί ηρεμία.

Νωρίτερα συμπλοκές σημειώθηκαν στην πλατεία Καραϊσκάκη μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού. Στο σημείο έσπευσαν διμοιρίες των ΜΑΤ, κάνοντας χρήση χημικών προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα των αγνώστων επιτέθηκε στο κτήριο που στεγάζεται ο σύνδεσμος του ΠΑΟΚ, όπου είχαν συγκεντρωθεί περίπου 150 άτομα.

newsbomb.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια