Μήνυμα Δημάρχου Γαλατσίου Γιώργου Μαρκόπουλου για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2024-2025




Αγαπητοί γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικοί του Γαλατσίου,

Σήμερα ξεκινάει μια νέα σχολική χρονιά για την εκπαιδευτική κοινότητα, τους μαθητές και τις μαθήτριες, που σηματοδοτεί το ξεκίνημα ενός ακόμη συναρπαστικού ταξιδιού γνώσης, δημιουργίας και προσωπικής εξέλιξης για όλους.

Εσείς, τα παιδιά μας, είστε το μέλλον του Γαλατσίου, και είμαστε εδώ για να στηρίξουμε κάθε σας προσπάθεια. Οι γονείς σας, οι δάσκαλοι και καθηγητές σας είναι οι αρωγοί και οι σύμβουλοί σας σε αυτό το σπουδαίο ταξίδι της μάθησης. Η επιμονή, η συνεργασία και η αγάπη για τη γνώση είναι τα κλειδιά για την επιτυχία.

Μην φοβάστε τα εμπόδια, γιατί αυτά είναι που θα σας δυναμώσουν και θα σας οδηγήσουν σε νέες κατακτήσεις.

Ως δημοτική αρχή, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε τις υποδομές των σχολείων μας και να ενισχύουμε τις ευκαιρίες για ποιοτική εκπαίδευση, ώστε να μπορέσετε να καλλιεργήσετε τα ταλέντα σας και να εξελιχθείτε σε ολοκληρωμένους ανθρώπους και υπεύθυνους πολίτες.

Παράλληλα, θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για την ανάπτυξη προγραμμάτων που προάγουν τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και την κοινωνική αλληλεγγύη, ώστε να συμβάλλουμε σε μια κοινωνία που στηρίζεται στις αρχές της αλληλοβοήθειας και της συνεργασίας.

Σας εύχομαι υγεία, δύναμη και πρόοδο για τη νέα χρονιά.

Με επιμονή, προσπάθεια και συνεργασία, όλα τα όνειρά σας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.

Καλή σχολική χρονιά σε όλους!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια