Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Καλοκαιρινό Φεστιβάλ Γαλατσίου 2024 «Όμορφες νύχτες στην πόλη»




Το φετινό καλοκαιρινό Φεστιβάλ Γαλατσίου «Όμορφες νύχτες στην πόλη» 2024, ολοκληρώθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου, με ποικίλες εκδηλώσεις στο Ανοιχτό Θέατρο του Άλσους Βεΐκου, σε κεντρικές πλατείες της πόλης μας και στη ΛΑΤΟ. Όλες οι εκδηλώσεις από τις 19 Ιουνίου έως τις 14 Σεπτεμβρίου 2024, ήταν με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ.

Ανάμεσα στην εντυπωσιακή έναρξη και λήξη του φεστιβάλ, έλαβαν χώρα πολλαπλές συναυλίες κάθε είδους καλύπτοντας όλα τα ενδιαφέροντα στη μουσική (νέους και μεγαλύτερους), θεατρικές παραστάσεις, βραδιές χορού κ.α

Η εκδήλωση στην Ομορφοκκλησιά, στις 19 Αυγούστου 2024, για την αυγουστιάτικη πανσέληνο ξεχώρισε και φέτος με τη συναυλία του Γεράσιμου Ανδρεάτου και τον φωτισμό του μεγαλύτερου μνημείου – ναού της πόλης μας, το οποίο άνοιξε για ακόμη μια χρονιά για το κοινό.

Επίσης συνεχίστηκε το Παιδικό Φεστιβάλ του Δήμου Γαλατσίου με παιδικές θεατρικές παραστάσεις, Θέατρο Σκιών και κινηματογράφο σε πλατείες της πόλης μας.

Το Φεστιβάλ Γαλατσίου 2024 έδωσε και φέτος χρώμα και νόημα στο καλοκαίρι, καθώς και ευχάριστες αναμνήσεις για τη νέα χρονιά και γι’ αυτό είχε και φέτος θερμή ανταπόκριση από τον κόσμο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια